Manisalı Nevin Sert, Yeniden AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcılığı görevinde Manisalı Nevin Sert, Yeniden AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcılığı görevinde

Yarından itibaren ihaleye çıkacaklarını söyleyen Başkan Zeyrek, "Yaklaşık 2 milyar liralık bir yatırımla Muradiye'nin altyapısını komple değiştiriyoruz. Gelecek 2 yıl içinde Muradiye'de sıkıntılar yaşayacağız. Bu konuda vatandaşlarımızdan biraz anlayış bekliyorum. Ben her günüme Muradiye'de başlayacağım. Göreceksiniz yollar kazılacak. Altyapı yenilenecek" diye konuştu.

Whatsapp Image 2025 03 05 At 17.11.19

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaklaşık 2 milyar TL'lik bir yatırımla  Muradiye'nin altyapısını değiştirdiklerini dile getirdi. Zeyrek, "Bu altyapı ile birlikte  100.000 nüfusa  verecek ve geleceği düşünerek 150.000 nüfusa hizmet verecek diye arıtma tesisi bize de muradiye'de hizmet verecek hale gelecek. 2 yıl boyunca gerçekten Muradiye'mizde çok sıkıntılı günler yaşayacağız. Ama ben şunu sözünü veriyorum ben her günüme Muradiye'de başlayacağım ve bu süreci bizzat takip edeceğim. Vatandaşlarımızın biraz  bu konuda kendilerinin anlayış göstermelerini istiyorum. Çünkü siz de göreceksiniz ki bütün sokaklar kazılacak. Kanalizasyon değişecek.  Ama bunun sonunda şunu göreceğiz. Önümüzdeki 30-40 yıla kadar hizmet verebilecek olan altyapıyı inşallah değiştirmek bizlere nasip olacak. Benim seçim döneminde sürekli geldiğim bir mahalle. Altyapı öncelikle istediğim projelerden bir tanesiydi. Çünkü ben de biliyordum ki artık Muradiye'nin haykırışını duyuyordum ve bunun sözünü seçimde de vermiştim. İnşallah verdiğimiz sözlerden bir tanesini hayata geçirmeni mutluluğunu yaşayacağım. Biz Manisa'da hep şunu söylüyorum  Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri tedbirleri var. Gelen paralar gerçekten çok azaldı. Ama biz Semih Başkan ile bir şekilde sosyal hizmetlerde hem altyapı projelerin belli üst yapı projelerinde hızımızı kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Bunu yaparken soruyorlar,  'nasıl oluyor bu? Nasıl yapıyorsunuz' diye.  Belediyeyi aldığımızda  borcumuz 2.4 milyar idi. Manisa Büyükşehir Belediyesi bunun yanında da bu hizmetleri yapar hâle geldi bunun bir tane sebebi var, artık hak etmediği şekilde ihale alanlara müsade etmiyoruz, bankamatik memurları Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kapısından içeri giremiyorlar. Hiçbir zaman da giremeyecekler. Halk Mandıra'da böyle olsun burada yaptığımız indirimde olsun ulaşımda verdiğiniz desteklerde olsun bunların hepsini yaparken ben sadece şunu söylüyorum,  halkımızın parasını halkımız için harcayacağız. Halkın parası ranta değil halka gittiği zaman işte bu şekilde biz vatandaşımızın tüm isteklerini yerine getirebilecek bir durum haline getirdik. Bunlar vesile olan tüm çalışma arkadaşlarıma .en buradan tek tek teşekkür etmek istiyorum Halk Mandıra'mızda Muradiye'mize hayırlı uğurlu olsun demek istedim" diye konuştu.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr