Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Muradiyelilere yönelik yaptığı açıklamada devam eden çalışmaların kapsamına dikkat çekti. Muradiye’de altyapı yatırımlarının sürdüğünü belirten Dutlulu, vatandaşların çalışmalar nedeniyle yaşadığı zorlukların farkında olduklarını ifade etti.
“Sabrınız için teşekkür ederim”
Muradiyelilere seslenen Dutlulu, “Yıllar boyunca yapılmayan altyapı yatırımlarından sonra dört bir yandan 4 milyarı aşkın bir bütçe ile altyapı arıtma ve su deposu çalışmalarına devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Çalışmalar sırasında vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşadığının farkında olduklarını belirten Dutlulu, “Çok ciddi sıkıntılar çektiğinizin farkındayız, sabrınız için teşekkür ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi daha önce de Muradiye’de kapsamlı altyapı çalışmalarının sürdüğünü duyurmuştu. Proje kapsamında içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yenilenmesinin yanı sıra su deposu ve atık su arıtma tesisi yatırımları gerçekleştiriliyor.
Eylül ayında MASKİ toplantısı yapılacak
Dutlulu açıklamasında, Muradiye’deki vatandaşları ilgilendiren bir başka gelişmeyi de paylaştı. Eylül ayında yapılacak olağanüstü MASKİ toplantısı ile Muradiye’deki su abonelerine, çalışmalar süresince indirim yapılması için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Dutlulu, “Biz de Eylül ayında yapacağımız Olağanüstü MASKİ toplantımız ile tüm Muradiye su abonelerimize çalışmalar süresince indirim yapmak için çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı.




