Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, seçim döneminde verdiği sözü tutarak, kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması ve eğlenceli vakit geçirmesi için bu etkinliği organize etti. Başkan Durbay, “Seçim döneminde Şehzadeler Belediyesi'ni bir kadın yönettiğinde hep birlikte hem ağlayacağımızı hem de eğleneceğimizi söylemiştik. Bugün de kendini evlatlarına, eşine, ailesine adayan kadınlarımıza güzel bir akşam yaşatmak istedik.” dedi.

1 (5)

Coşku Dolu Bir Akşam

Yoğun ilgi gören matinede, yerel sanatçı Sadoşum Sadoş sahne aldı ve Türk müziğinin sevilen parçalarını seslendirerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Kadınlar, müziğe eşlik edip dans ederek gönüllerince eğlendi. Etkinlik boyunca katılımcılara özenle hazırlanan yiyecek ve içecekler ikram edildi, tarihi atmosferde keyifli vakit geçirildi.

1 (1)-1

Başkan Durbay: “Eşitliği Sağlayana Kadar Durmayacağız”

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Gülşah Durbay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği haklar sayesinde bir kadın belediye başkanı olarak görevde olduğunu ve bunun gururunu yaşadığını belirtti. “Bugün burada bir kadın belediye başkanı isem, bu sizlerin sayesindedir,” diyen Durbay, toplumsal cinsiyet eşitliğini önceleyen projeleriyle kadınların hak ettiği konuma ulaşması için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı. Şehzadeler Belediyesi’nin kreşler açarak kadınların istihdama katılmalarını desteklediğini belirten Durbay, “Bu kentte kadınlar sokaklarda daha rahat dolaşabilecek ve eşitliği sağlayana kadar durmadan çalışacağız,” dedi.

Manisa'da feci kaza 1 ölü 6 yaralı Manisa'da feci kaza 1 ölü 6 yaralı

1 (3)-1

Etkinlik, katılımcılar için hazırlanan ikramlar, müzik ve neşeli anlarla sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ