Belediye Başkanı Semih Balaban’ın seçim vaatlerinden biri olan bu hizmet, belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirildi. Fizik tedavi uzmanı tarafından verilen rapora sahip vatandaşlara yönelik bu hizmetle, halkın sağlıklı günlere kavuşması hedefleniyor.

"Vatandaşlarımızın Yanındayız"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, "Halkımıza verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ücretsiz fizyoterapi hizmetimiz ile vatandaşlarımızın hayatına dokunmayı sürdüreceğiz. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanındayız" dedi.

Instagram'da 18 Yaş Kısıtlaması: Erişim ve Etkileşim Sınırlandırılacak Instagram'da 18 Yaş Kısıtlaması: Erişim ve Etkileşim Sınırlandırılacak

Vatandaşlar Hizmetten Memnun

Fizyoterapi hizmetine başvuran Feride Doğan Gönül ise yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bu hizmete ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Boynumdan sırtıma doğru gelen ağrılar ve kolumda güç kaybı nedeniyle başvurdum. Bu hizmet hayatımı kolaylaştırıyor. Başkanımız Semih Balaban’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ