Kütahya Çelik Akademi Belgelendirme firmasından gelen Ataullah Ünal’ın katılımıyla gerçekleştirilen sınavda, 13 kursiyer hem yazılı hem de sözlü olarak sınava tabi tutuldu. Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar, Seviye 5 Emlakçılık Belgesi almaya hak kazandı.

Turyap (8)

Ferdi Zeyrek açıkladı balık ölümlerinin sırrı çözülüyor Ferdi Zeyrek açıkladı balık ölümlerinin sırrı çözülüyor

Pınar Gören’den Açıklamalar

TURYAP Akhisar Temsilcisi Pınar Gören, sınav sonrası yaptığı açıklamada, “TURYAP’ı Akhisar’da açtığımızda hayalimiz, TURYAP Akademi olarak hizmet vermekti. Bugün, Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye 5 Emlakçılık sınavımızın ilk sınıfını mezun ettik. Sınavlarımız, Çelik Akademi Belgelendirme ile yaptığımız anlaşma kapsamında üniversite hocalarının eşliğinde gerçekleştirildi. İlk sınıfımızda 13 kişi vardı ve inşallah birkaç gün sonra stajlarını da bizimle tamamlayacaklar” dedi.

Gören, TURYAP Akhisar olarak sadece belgelendirme değil, aynı zamanda kursiyerlere mesleklerinde kariyer yapmaları konusunda destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, kursiyerlerin TURYAP Akhisar’da emlak danışmanı olarak çalışma imkânı bulabileceğini de ifade etti.

Turyap (6)

Gelecekteki Hedefler

Pınar Gören, eğitime ulaşmakta zorluk çeken çevre ilçelerden gelen kursiyerlere de destek olmayı amaçladıklarını vurgulayarak, “Bugün ilk sınavımızı yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz, Akhisar’da sorumlu emlak danışmanlarımızın sayısını artırmak ve birlikte başarılı projelere imza atmak” dedi. Gören, sınava katılan kursiyerlere ve süreci başarıyla tamamlayanlara da ticari hayatlarında başarılar diledi.

Turyap (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ