BAŞKANLAR MASAYA OTURDU

UEFA listesine yetiştirmek için yoğun mesai yapan Galatasaray yönetimi, kesenin ağzını açtı. Başkan Dursun Özbek, transfer için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bizzat görüştü. Karadeniz ekibi, yapılan astronomik teklife “evet” dedi. Daha önce Fenerbahçe’nin yaptığı teklifin, bu rakamların çok gerisinde kaldığı öğrenildi.

REKOR BONSERVİS

Trabzonspor’un KAP’a yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Uğurcan Çakır’ın Galatasaray Kulübü’ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Galatasaray Kulübü, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak KDV dahil 33 milyon euro garanti bedel ve 3 milyon euro şarta bağlı bonus olmak üzere toplam KDV dahil 36 milyon euro ödeme yapacaktır.”

5 YILLIK İMZA, DEV MAAŞ

Milli file bekçisi, Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Uğurcan Çakır’ın yıllık 2,5 milyon euro garanti ücretin yanı sıra çeşitli bonuslar da kazanacağı belirtildi.

Kızılay Manisa’dan Kalpleri Isıtan Kampanya
Kızılay Manisa’dan Kalpleri Isıtan Kampanya
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ