OTOLIFE’ın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenleyeceği etkinlikte, otomotiv dünyasının en yeni modelleri Manisa ve bölge halkının beğenisine sunulacak.

Başkan Ferdi Zeyrek’e Teşekkür

OTOLIFE Genel Müdürü Volkan Dizen, organizasyon öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Başkan Ferdi Zeyrek’e teşekkür etti. Dizen, "Dünya otomotiv markaları, ilk kez Manisa’da ve Manisa kamuoyuyla buluşacak" dedi.

Yunusemre dikkat! 18 Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 18 Eylül elektrik kesintisi

Manisalı Otomobil Severlere Özel Kampanyalar

Yaklaşık 45 farklı modelin sergileneceği etkinlikte, son dönemde büyük ilgi gören elektrikli otomobil modelleri de yer alacak. Volkan Dizen, organizasyon boyunca otomobil severlere özel kampanyalar ve fiyat avantajlarının sunulacağını belirtti.

Oto Show, Manisa’ya Önemli Katkılar Sağlayacak

Manisa’da ilk kez düzenlenecek bu organizasyonun şehre büyük katkılar sağlayacağını vurgulayan Dizen, Manisa’da otomotiv sektörüne yönelik yatırımların henüz sınırlı olduğunu ve vatandaşların çevre illere gitmek zorunda kaldığını ifade etti. Bu etkinlik sayesinde Manisa halkının birçok marka ve modeli tek noktada görme ve kıyaslama şansı bulacağını ekledi. Dizen, organizasyonun otomotiv sektörüne ekonomik katkı sağlayacağını ve sektörel yatırımların önünü açacağını belirterek, Manisalı otomobil severlerin 3 gün boyunca keyifli bir deneyim yaşayacağını söyledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ