Yerel

Zeyrek’ten anlamlı paylaşım

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek 18 Mart’a için anlamlı bir video paylaştı ve herkesi duygulandırdı.

Loading...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, bugün yerel seçim için ziyaret ettiği Turgutlu’da, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü olmasından kaynaklı yapılan anma programlarına katılım gösterdi. Sabah saatlerinde, ilçedeki 50. Yıl Alanı’nda yapılan çelenk sunma törenine de katılım sağlayan Zeyrek, ondan sonra da Turgutlu Eski Mezarlık’ta bulunan şehitliğe gitti ve gün sonunda Gaziler Derneği’ni de ziyaret etti.

Zeyrek’ten 18 Mart için özel video

Zeyrek, sosyal medyadaki hesabından da ayrı bir video paylaştı. 18 Mart’a özel hazırlanan bu video, vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi ve arka arkaya paylaşımlar yapıldı.

Ferdi Zeyrek’in şehitliğin içinde bulunan Atatürk anıtına Türk Bayrağı ile yürüyerek seslendirdiği video herkesi duygulandırdı. O videodaki anlamlı sözler; 

“Onurlu bir ömrün, barışa doğmanın, hür yaşamanın, geleceğe umutla bakmanın duygusu işlemişse neslimize; geri dönmeyi düşünmeden şahadete koşanlar sayesinde… Ey şehit torunu! Kaldır başını, selamla atanı. Ceddin bilir. İster içerde olsun ister dışarda. Düşman önce inançla yenilir. Toprağımıza sahip çıkacak olan biziz. Manisa’dan Türkiye’ye Atamızın izindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Çanakkale’nin tüm kahramanlarına saygıyla, rahmetle, minnetle…”

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }