Üç farklı müdürlük, ibadethanelerde ihtiyaç duyulan temizlik ve bakım çalışmalarını koordine bir şekilde yürütüyor.

Ibadethaneler Bakım Çalışması (4)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, halkın ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini belirtti. Kadın ve Aile Müdürlüğü Cami Temizlik ekipleri, ilçe genelindeki ibadethanelerde temizlik yaparken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri talep edilen camilerde bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri cami bahçelerinde çit ve çevre bakımını üstleniyor. Çalışmalar kapsamında tüm camiler dip köşe temizlenerek, vatandaşların temiz ve konforlu bir ortamda ibadet etmeleri sağlanıyor.

Ibadethaneler Bakım Çalışması (3)-1

Başkan Balaban, Barbaros Mahallesi Aliağa Camii’nde yapılan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, teknik ekipler ve mahalle sakinleriyle birlikte gözlemde bulundu.

Kırkağaç’ta 1. Otomobil Festivali yoğun ilgiyle gerçekleşti Kırkağaç’ta 1. Otomobil Festivali yoğun ilgiyle gerçekleşti

Ibadethaneler Bakım Çalışması (2)-1

“İbadethanelerimiz Önceliğimizdir”

Başkan Semih Balaban, ibadethanelerin halkın mutluluğu ve ferahı için öncelikli olduğunu ifade ederek, “Halkımızın istekleri bizim önceliğimizdir. Vatandaşlarımızın temiz ve konforlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmesi en doğal hakkıdır. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz genelinde camilerimizde temizlik ve bakım seferberliği başlattık. Cami temizlik ekibimiz düzenli bir şekilde ilçemizde bulunan camilerde titiz bir şekilde çalışıyor. Bugüne kadar 100 camide temizlik çalışması gerçekleştirdik. Barbaros Mahallesi’ndeki Aliağa Camii de tadilat, boya ve çevre düzenlemesi ihtiyacı duyuyordu. İnşallah, burada da vatandaşlarımız temiz ve konforlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilecekler” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ