ANA MANŞET

Yuntdağı yöresel ürünler pazarı kapılarını açıyor: yerel üretime büyük destek

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı Bölgesi’ndeki üreticilere destek olmak, kadınlara istihdam sağlamak amacıyla Yuntdağı Ortaköy Mesire Alanı’nda Yöresel Ürünler Pazarı’nı hizmete kazandırıyor.

Ürünlerin satışa sunulacağı pazar, 13 Ekim Pazar günü saat 12.00’de açılacak.Üreticilerini her zaman destekleyen, kadınların istihdama katılıp ekonomilerine katkı sağlayacağı çalışmalara imza atan Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’nda üreticilerin yetiştirdiği, el emeğiyle yaptığı ürünleri satışa sunabileceği Yöresel Ürünler Pazarı’nı hizmete kazandırıyor. 13 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Ortaköy Mesire Alanında kurulacak Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı’nda gıdadan el emeği ürünlere kadar her türlü ürün olacak.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN ÜRÜNLERİ DE STANTTA OLACAK

Yöresel Ürünler Pazarı’nda ayrıca özel öğrencilerden oluşan Manisa Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ile Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin hazırladığı ürünlerin stantları ile Manisa’nın coğrafi işaretli ürünleri de olacak.

AÇILIŞTA KONSER VE ÇOCUKLARA ETKİNLİKLER YAPILACAK

Açılışta Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası konser verecek, çocuklara yönelik kukla gösterisi, pamuk şeker ve patlamış mısır olacak. Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı açılışına katılmak isteyen vatandaşlar için Yunusemre Belediyesi binası önünden ücretsiz servis kalkacak, ücretsiz servis hakkında bilgi almak isteyenler 444 62 09 numaralı telefondan ulaşabilecek.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }