Bu sezon yoğun bir program geçiren Yıldızspor 45 FK U11 Takımı, Junior Champions League’ni ikinci sırada tamamladı.  Adını Play-Off’a yazdıran kırmızı-siyahlılar, Pazar günü Balıkesir’de son 16 turunda Turgutlu ekibi Selvilitepe Kulübü ile karşılaşacak. Manisa temsilcisi kazanıp, adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, sezonu Balıkesir’de tamamlayacak. Junior Champions League’ni ikinci sırada tamamlamayı başaran Manisa ekibi, Pazar günü son 16 turunda Selvilitepe ile karşılaşacak. Balıkesir’de oynanacak maçlar için hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlılar, rakibini mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Yıldızspor son 16 turunda Selvilitepe’yi mağlup etmesi durumunda çeyrek finalde Ayto Cüneyt Doğruer – Didimgücü maçının galibi ile eşleşecek. Maçların tamamı Balıkesir’de Pazar günü oynanacak.

Yıldızspor’un Hedefi Balıkesir’de Final Oynamak (2)

Manisa sporu masaya yatırıldı Manisa sporu masaya yatırıldı

Yıldırım: Manisa’ya kupayla dönmek istiyoruz

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Antrenörü Yağız Yıldırım, sezonu çok verimli geçirdiklerini aktararak,

“Artık son aşamaya geldik. Yerel Lig ve sonrası Junior Champions League maçları ve de Altınordu tarafından düzenlenen Felsefe Kardeşliği maçlarıyla dolu dolu bir maç trafiği yaşadık. Oyuncularımın gelişiminden çok memnunum. Play-Off maçlarında hedefimiz finale kalıp, şampiyonluk yaşamak. Kupayla sezonu taçlandırmayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Pazar günü yoğun bir maç programı yaşayabiliriz. Önceliğimiz son 16 turunda Selvilitepe’yi geçmek. Adım adım ilerleyeceğiz. Manisa’ya kupayla dönmeyi arzuluyoruz” dedi.

Yıldızspor’un Hedefi Balıkesir’de Final Oynamak (3)

Kaynak: HABER MERKEZİ