ANA MANŞET

YILDIZSPOR 45 FK’YA tecrübeli golcü

Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü en son Bölgesel Amatör Lig ekibi Yatağanspor forması giyen forvet oyuncusu Mustafa Tahran ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya ve yeni transfer Mustafa Tahran katıldı.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 32 yaşındaki forvet oyuncusu Mustafa Tahran ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Mustafa Tahran, “Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Süper Amatör’de başarılı olmak istiyoruz. Burada güzel işler yapıp, takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Burada çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Kısa zamanda bende arkadaşlarıma uyum sağladığımı düşünüyorum. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

GÖKKAYA: İYİ BİR KADRO KURDUK

Mustafa Tahran’ın tecrübeli bir isim olduğunu vurgulayan Sportif Direktör Bülent Gökkaya, “Mustafa Tahran yeteneklerine inandığımız ve bize güç katacağını düşündüğümüz bir isim. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla da atacağı ve attıracağı gollerle önemli başarılara imza atacaktır. Kendisine Kırmızı-siyah formamızla başarılar diliyorum. Bu yıl iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah hep birlikte Bölgesel Amatör Lige yükselmek adına çok çalışacağız. Oyuncularımız sahada, bizlerde saha dışında elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA TAHRAN KİMDİR?

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni transferi Mustafa Tahran, 1992 yılında Denizli’de dünyaya geldi. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan 32 yaşındaki golcü oyuncu, sırasıyla Kızılcabölük, Anagold 24Erzincanspor, Sarayköy 1926 FK, Yeşilköy, Sinop, Yozgatspor 1959 FK, Denizli İdmanyurdu Güreller, Kıralan Demir SK, Belediye Kütahyaspor, Mustafa Kemalpaşa, Torosgücü, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Y.Çivril ve Yatağan formaları giydi. 3.Lig ve Bölgesel Amatör Lig tecrübesi de olan Mustafa Tahran, 303 maçta forma giydi ve 83 gol kaydetti. 

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }