ANA MANŞET

Voleybol Takımı Formasında Narin Güran Silueti

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Mirnas Bahçeşehir Turgutlu ile yaptığı yeni sponsorluk sözleşmesini duyurdu.

Anlaşma kapsamında Mirnas Bahçeşehir’in ismi, 2024-2025 sezonunda takımın göğüs formasında yer alacak. Yeni sezon formalarında Diyarbakır’da hayattan koparılan Narin Güran’ın sliueti de yer alacak.

Turgutlu Belediyespor; eğitim, inşaat ve turizm sektörlerinde uzun yıllardır  faaliyet gösteren Mirnas Bahçeşehir Turgutlu ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Mirnas Bahçeşehir Turgutlu firmasıyla bir sponsorluk anlaşmasına vardı. Anlaşma kapsamında Mirnas Bahçeşehir’in ismi, 2024-2025 sezonunda takımın göğüs formasında yer alacak. Sponsorluk anlaşması için Mirnas Bahçeşehir Turgutlu tanıtım ofisinde lansman düzenlendi.

İmza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Maliz, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Belediyespor Asbaşkanı Emrah Kanık, Belediyespor Yöneticileri Hale Bozdemir, Orhan Mert, Mirnas Bahçeşehir Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan, Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, Yardımcı Antrenörler Mustafa Özkeçeci, Zeliha Şamakon, Devran Karatay ve Yeliz Boğa, voleybol takımı oyuncuları katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyespor'umuz ile Mirnas Bahçeşehir Turgutlu arasında sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Turgutlu’ya yatırım yapmaya başladıkları ilk günden itibaren Mirnas Bahçeşehir Turgutlu ailesi bizlere hem maddi hem de manevi birçok projede destek oluyorlar. Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratmak amacıyla kurduğumuz takımımız için imzaladığımız sponsorluk anlaşması, her iki taraf için de önemli bir adım olup, kadın sporcuları desteklemeye katkıda bulunacak. Mirnas Ailesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }