Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi Alçıtepe Mahallesi'nde, geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kaçağı sonucu Serdar Doğan’a ait yanan evde Şehzadeler Belediyesi ekiplerince detaylı temizlik çalışmaları başlatıldı. Temizlik çalışmalarının ardından Fen İşleri müdürlüğüne bağlı teknik ekipler evde ve elektrik tesisatında detaylı bir inceleme çalışması başlattı. 

Geçtiğimiz hafta Akıncılar Mahallesi, Alçıtepe caddesinde bir apartmanın 5’inci katında bulunan bir evin elektrik kaçağında kaynaklı yanmasının ardından Şehzadeler Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evde 2 gün boyunca detaylı bir temizlik çalışması yürüttü.

Şehzadeler Belediyesi’nden Evi Yanan Doğan Ailesine Destek-1

Temizlik çalışılmalarının yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekipler evde ve elektrik tesisatında detaylı inceleme çalışması başlattı. Detaylı incelemenin tamamlanmasının ardında yapılacak değerlendirme sonucuna göre evin tadilatı ve onarımı için gerekli adımlar atılacak. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek amacıyla özellikle elektrik tüketiminin en yüksek olduğu sıcak yaz aylarında elektrik tesisatlarının uzmanlarca düzenli kontrol edilmesinin önemine dikkat çekti.

Yaşanan talihsiz yangın sonrası Şehzadeler Belediyesince verilen desteğe teşekkür eden Doğan ailesi yapılan çalışmalar nedeni ile Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve çalışan personellere teşekkür etti.

Meslek öğrencilerine müjde! Öğrenciler için işbirliği protokolü imzalandı Meslek öğrencilerine müjde! Öğrenciler için işbirliği protokolü imzalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Evi Yanan Doğan Ailesine Destek (2)
 

Kaynak: HABER MERKEZİ