ANA MANŞET

Manisa’da Sonbahar Sert Geçecek: Soğuk Hava Geliyor!

Ekim sonu ve Kasım ayında yağışlı ve sert soğukların etkili olması bekleniyor. İşte Manisa için önümüzdeki bir aylık hava durumu…

Sonbaharın Ilık Günleri Geride Kaldı

Manisa’da sıcak havalar sona eriyor. Ekim sonlarına doğru bulutlar toplanmaya başlayacak, ve Kasım ayında yağışlar etkili olacak. Artık sonbaharın serin günleri yerini daha soğuk ve yağışlı günlere bırakıyor.

Günler Islanacak, Yağmura Hazır Olun

 22 Ekim Salı gününe kadar Manisa güneşli ve ılık günler yaşamaya devam edecek. Gündüz sıcaklıkları 22 dereceye kadar çıkarken, geceleri 9 ila 12 derece arasında değişecek. Ancak Ekim’in sonunda ilk yağmurlar düşmeye başlayacak.

 Kasım Ayı Yağmurla Başlayacak

 Kasım ayının ilk günlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar ve düşen sıcaklıklar kendini gösterecek. 4 Kasım’dan itibaren Manisa’da sağanak yağmurlar etkili olacak ve haftanın geri kalanında bulutlu bir hava hâkim olacak. Özellikle 7 Kasım Perşembe günü kuvvetli sağanak yağış ve gök gürültüsü bekleniyor.

Yağmur Mevsimi Başlıyor

 Kasım ayının ortalarına doğru sağanak yağışların yoğunlaşması bekleniyor. 16 Kasım’dan itibaren yağmur ihtimalleri artacak, gündüz sıcaklıkları 17-19 derece civarında seyrederken gece sıcaklıkları 9-13 derece arasında olacak. Güneş ara ara kendini gösterse de, yağmurlar Manisa’nın yeni gündemi olacak.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }