ANA MANŞET

Manisa İl Tarım’dan etkili eğitim

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 7-11 ekim tarihleri arasında resmi gıda kontrol ve denetimlerin daha etkili yapılması amacıyla eğitim düzenlendi.

Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim kapsamında 25 mühendis ve veteriner hekim teknik personel sertifika aldı. 


11 Ekim Cuma günü İl Müdürlüğünün 100.Yıl Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine; Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Gıda ve Yem Şube Müdürü Dr. Defne Bacınoğlu, İl ve İlçe Müdürlüğümüz konu sorumlusu teknik personeller katıldı. 

Gıda kontrolünü ve üretimini denetlemenin bakanlığın en önemli görevi olduğunu vurgulayan İl Müdürü Öztürk; “Çiftlikten sofraya kadar tamamlayıcı ve etkin bir gıda kontrolü ile güvenilir gıda üretimi sağlamak Bakanlığımızın en önemli sorumluluklarından biridir. Bu nedenle ilimizde yeterli kontrol görevlisi ile denetimlerini yeterli ve etkili yapmalarını ve resmi kontrolleri prosedüre en uygun şekilde yürütmelerini sağlamak üzere eğitimi almaları çok önemlidir” dedi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }