Ahmetli Elektrik kesintisi

27 Eylül Cuma günü GDZ elektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında Ahmetli de  bazı mahalleri ve sokaklarında elektrik kesintisi meydana gelecek. Sabah saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisi 15.00’de sona ermesi planlanıyor.Yaşanacak olan 6 saatlik kesintide etkilenecek olan yerler şu şekilde:

Zafer ( ŞEHİT HALİT ZİLANİ ÇELİK Menderes Sk. Mehmet Akif Cd. Güzide Sk. Ceyhan Sk. Zümrüt Sk. Palmiye Sk. )

Ulu Cami ( Asya Sk. Altın Sk. Afife Jale Sk. Zübeyde Hanım Sk. Toros Cd. Seyhan Sk. ŞEHİT HALİT ZİLANİ ÇELİK Nene Hatun Sk. Kardeşler Sk. Hoca Nasrettin Sk. Gençlik Sk. Dicle Sk. Demir Sk. mera mevkii )

Alaşehir Elektrik kesintisi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 27 Eylül 2024 tarihinde GDZ elektrik tarafından

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında Kesinti ID : : 3195893 olan elektrik kesintisi meydana gelecek. Sabah saat 09:00 ‘da başlayıp15:00’de bitecek olan kesintilerden hangi sokaklar etkilenecek….

Hacıbey ( ESKİ İZMİR Emniyet Sk. Cami Sk. Bağarası Çk. Bağarası Sk. 2. Bagarası Sk. ESKİ HAPİSHANE ARKASI Çeşmeli Sk. Çeşmeli 2. Sk. Yıldırımlar Cd. SÜMER ORAL Patika Lise Çk. Köprü Çk. Huzur Sk. HACIBEY Hacı Bey Mahallesi Güven Sk. FATİH )

Demirci elektrik kesintisi

GDZ elektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında Demircide elektrik kesintisi meydana gelecek. 27 Eylül Cuma 2024 günü gerçekleşecek olan kesinti sabah 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek. Kesintiden 3 mahalle etkilenecek. Etkilenecek olan mahalleler şu şekilde:

Kovancı

Kayranokçular

Kılavuzlar

Minik öğrenciler fahri itfaiyeci oldu Minik öğrenciler fahri itfaiyeci oldu

Salihli elektrik kesinti

27 Eylül Cuma günü GDZ elektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında kesinti yaşanacak bir diğer yer Salihli. Planlı olarak gerçekleşecek olan kesinti sabah saat 10.00’da başlayıp 1 saat sürecek olan kesinti 11.00’de sona erecek. Kesintiden 1 mahalle etkilenecek. Etkilenecek olan mahalle:

Allahdiyen

Kaynak: HABER MERKEZİ