Yerel

Manisa Celali Aşireti Derneği’nden Ağrıspor’a destek

Manisa ve İzmir Celali Aşireti Dernekleri, Nesine 3. Lig’de mücadele eden Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü’ne destek verdi. Ağrıspor, 5. hafta mücadelesinde 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar ile karşılaşmak üzere Manisa’da kampa girdi.

Takım, Manisa’da Büyük Saruhan Hotel’de konaklarken, Manisa Celali Aşireti Derneği yönetim kurulu üyeleri, Ağrıspor’a İzmir havalimanından Manisa’daki oteline kadar olan süreçte desteklerini sürdürdü.

Futbolcular otel girişinde karşılandı

Manisa Celali Aşireti Derneği Başkanı ve Celali Aşireti Federasyonu Başkanvekili Ali Sürgit, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Federasyon Başkanı Şükri Aynas, İzmir Celali Derneği Başkanı Mağsut Bağıran ve diğer yöneticiler, Ağrıspor futbolcularını ve teknik heyetini otel girişinde karşıladı.

Celali Aşireti Ağrıspor’a destek vermekten mutluk duyduklarını dile getirdi

Manisa Celali Aşireti Derneği Başkanı Ali Sürgit, Ağrıspor’u Manisa’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, takıma yeni sezonda başarılar diledi. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan ise Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın selamlarını ileterek, Ağrıspor’a destek vermekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kolibri Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Celali Aşireti Derneği üyelerine teşekkür etti ve takdim ettiği Ağrıspor formasıyla desteğin karşılıklı olduğunu vurguladı.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }