Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Kadir Gecesi dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında iftar yemeği düzenlendi. Binlerce Manisalının katılımıyla düzenlenen iftar yemeğinin ardından Manisalılara seslenen Başkan Ferdi Zeyrek, Bayramda 3 gün boyunca ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, öncülüğünde gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri ve binlerce Manisalı vatandaş katıldı. İftar öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından musiki dinletisi düzenlendi. Akşam ezanı okunmasıyla Manisalılar dua edip, oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, vatandaşlara seslendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Iftar Yemeği Verdi

Başkan Zeyrek, bayramda ulaşım ücretsiz olacağını duyurdu

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede soframızı paylaştık diye konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,

“Sevgili dostlarım, sevgili hemşerilerim. Hepinizin ayaklarına sağlık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede soframızı paylaştık. Bu gece Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece. Tüm duaların kabul olduğu bu mübarek gecede ben de şöyle dua ediyorum. İnşallah Allah’ım beş yıl boyunca Manisa’mıza layıkıyla hizmet etmeyi bizlere nasip eder. İnşallah halkımın parasını halk için harcamayı bizlere nasip eder. Attığımız her imzada 1 buçuk milyon insanın vebalini taşımayı nasip eder. Bu süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kapısı 7/24 vatandaşlarımıza açık olacak. Her zaman misafirimizsiniz, misafirim olacaksınız. Bu sofraların daim olması dileğiyle, sağlıkla, sıhhatle önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun. Nice nice bayramları inşallah hep birlikte mutlulukla sağlıkla yine bu sofralarda yine güzel Manisa’da hep birlikte kutlamak bizlere nasip olsun. Önümüzdeki haftadan itibaren de mesir şenlikleri haftası başlayacak. Sanatçılar gelecek, şehrimin dört bir yanında karnaval havasını bu yıl hep birlikte kutlayacağız"ifadelerini kullandı.

Manisa’nın yeni valisi Vahdettin Özkan oldu Manisa’nın yeni valisi Vahdettin Özkan oldu

Ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz

Sizlere küçük bir sürpriz yapalım istedik diye konuşmasına devam eden Zeyrek,

"Bayramda Manisa Büyükşehir Belediyesinin sizlere ufak bir hediyesi olarak, şehrimizin her yerinde ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz olacak. Güle güle, çoluğunuz çocuğunuzla, ailenizle, her yere gidin herkesle bayramlaşın ve rahatça gezebilin diye böyle bir şey düşündük. Böyle bir bayram hediyesi Manisa‘mızdaki 1 buçuk milyon insanımıza vermek istedik. Artık devletin parası halkımın parası bundan sonra her zaman bu şekilde halk için kullanılacak. Hep birlikte böyle Halil İbrahim sofralarında buluşmayı diliyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Iftar Yemeği Verdi (2)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in konuşmasının ardından sema gösterisi gerçekleşti.  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ