Başlatılan çalışmalar kapsamında hayvan içme suyu göletleri temizlendi.Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kırsal mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor.

Kula’da Hayvan İçme Suyu Göletleri Temizleniyor (5)

Hayvancılık ile gelir sağlayan mahallelerde bulunan mevcut hayvan içme suyu göletlerinde temizlik çalışmaları yaparak üreticilere destek sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesi Kenger Mahallesi’nde bulunan 2 adet gölette başladığı temizlik çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

Kula’da Hayvan İçme Suyu Göletleri Temizleniyor (1)

Manisalılar Derneği aylık toplantısını gerçekleştirdi Manisalılar Derneği aylık toplantısını gerçekleştirdi

Temiz Su Kaynağı Sağlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Her alanda üreticilerimizin yanındayız. Hayvan içme suyu göletlerinde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları da hayvancılığın yaygın olduğu ilçelerimizde kurumumuzun imkanları dahilinde sürüyor. Bu kapsamda Kula ilçemiz Kenger Mahallemizde bulunan göletlerde temizlik çalışmalarına başladık. Merada otlayan besi hayvanlarının ve yaban hayvanlarının özellikle yaz aylarında daha da ihtiyaç duyduğu temiz su kaynağını bu göletler vasıtasıyla sağlamış oluyoruz. Tarım şehri Manisa’mızda, üreticimize desteklerimiz sürecek” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ