Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB), İtalya ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

İtalyan heyetten Manisa OSB’ye Çıkarma: Yatırımlar Masada
İzmir İtalya Konsolosu Daniele Bıanchı ile İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Pietro Alba, “Ciao Türkiye, Merhaba Italia” sergisinin açılışı dolayısıyla geldikleri Manisa’da, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek ile bir araya geldi.

İtalyan heyetten Manisa OSB’ye Çıkarma: Yatırımlar Masada

Görüşmede, Manisa OSB’de faaliyet gösteren 10 İtalyan menşeli firmanın yatırımları masaya yatırıldı. Ayrıca mevcut iş birliklerinin geliştirilmesi ve yeni yatırım olanakları da gündeme geldi.

İtalyan heyetten Manisa OSB’ye Çıkarma: Yatırımlar Masada

Demirci'nin Dev Yatırımı Tamamlandı
Demirci'nin Dev Yatırımı Tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Manisa OSB Başkanı Sait Türek, İtalya ile kurulan güçlü bağların sanayi ve ticaret açısından büyük önem taşıdığını belirterek, iş birliğinin önümüzdeki dönemde daha da artacağını ifade etti. Ziyaret, Manisa’daki İtalyan yatırımlarının geleceğine dair yeni adımların habercisi olarak değerlendirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ