ANA MANŞET

Durbay Ve İmamoğlu Şehzadeler için bir arada

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tarımsal ve ekonomik konuları konuşmak amacıyla bir araya geldi.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Şehzadeler’deki tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi ve bölgenin ekonomik potansiyelinin artırılması amacıyla ortak projeler hakkında görüştü.

Başkan Durbay, İmamoğlu’nun davetlisi olarak İstanbul Maratonu Basın Toplantısı’na katıldı. TBB Tarım, Hayvancılık ve Gıda Güvenliği Komisyonu üyesi olan Durbay, toplantı sonrası İmamoğlu ile bir araya gelerek önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, iki belediyenin tarım, hayvancılık ve gıda güvenliği gibi stratejik alanlarda iş birliği olanakları masaya yatırıldı.

Durbay, Şehzadeler’deki tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi ve bölgenin ekonomik potansiyelinin artırılması amacıyla yürütülebilecek projelere dair fikirlerini paylaştı. İmamoğlu ise İstanbul’un Büyükşehir tecrübesi ve olanaklarıyla bu projelere katkı sağlayabileceklerini belirtti. Görüşme, Şehzadeler’in kalkınmasına yönelik atılacak adımlar için bir iş birliğinin başlangıcı olarak değerlendirildi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }