Celaliler Aşireti Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, Yunusemre’de yeni açacağı şubesi için istişare toplantısı düzenledi. Rem Kafe’de düzenlenen toplantıya, Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, Celaliler Aşireti Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür  Derneği Yunusemre Şube Başkanı Yıldırım Akboğa,  Celaliler Aşireti Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Yunusemre Şube Başkan Yardımcısı Şerif Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı. İstişare toplantısında, birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

 Celaliler Aşıreti (4)

Eylül ayı enflasyon verileri açıklandı Eylül ayı enflasyon verileri açıklandı

“Birlik olmamız bana güven veriyor”

Manisa Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savcı Özyolcu, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Özyolcu, “Toplumumuzun bir araya gelip daha güzel işlere imza atacağımızı birliğimizi ve beraberliğimiz dernek adı altında toplanmasının bana huzur ve güven veriyor. Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez” dedi.

 Celaliler Aşıreti (5)

“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”

Celaliler Aşireti Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür  Derneği Yunusemre Şube Başkanı Yıldırım Akboğa, aynı çatı altında beraber ilerleyeceklerini ve toplantıya katılan herkese teşekkür ederek,  “Akrabasız insanlar ordusuz padişaha benzerler. Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun inşallah. Rabbim bizleri mahcup eylemesin” diye konuştu.

 Celaliler Aşıreti (6)

‘Celalilere tam destek’

Avrupa Celaliler Aşireti Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Tanrıverdi, Yıldırım Akboğa ve yönetim kurulu üyelerinin yanında olduğunu, aynı zamanda yönetimde Denetim Kurulu Başkanlığını da üstlendiğini duyurmuş oldu. Erzurum, Kars, Ağrı, Muş Malazgirt ve Van’da  sayıları oldukça fazla olan Celali Aşiretin mensupları Yunusemre’de bir araya gelerek dayanışma örneği sergilediler.

Kaynak: HABER MERKEZİ