ANA MANŞET

Başkan Özalper ‘Gülşah Durbay’a yapılan bu saldırılar, kadınların siyasetteki varlığına da yöneliktir ‘

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’de başkanımızın yanındayız dedi.

Manisa siyasetinde yaşanan iddialardan sonra Şehzadeler Belediye Başkanı duruma ilişkin açıklama yapttı.Durbay’ın açıklamalarından sonra bir çok kişi destek mesajlarında bulundu.

CHP’Lİ Özalper yaptığı açıklamada:

‘Sevgili Başkanımız Gülşah Durbay, bir yandan ciddi bir sağlık mücadelesi verirken, diğer yandan asılsız iftiralarla hedef alınmaktadır. Böylesine zor bir dönemde güçlü bir kadın liderin bu tür saldırılara maruz kalması son derece yanlıştır ve kabul edilemez.

Gülşah Durbay, Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olarak, halkımızın güvenini kazanmış, projeleriyle kente değer katan bir siyasetçidir. Şu an yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen, halkımıza hizmet etmeye devam eden Gülşah Başkanımıza acil şifalar diliyor ve bu zorlu süreçte her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Kadına yönelik saldırıların sadece fiziksel değil, psikolojik ve medya üzerinden de yapılabileceğinin farkındayız. Gülşah Durbay’a yapılan bu saldırılar, yalnızca ona değil, kadınların siyasetteki güçlü varlığına da yöneliktir. Bu tür haksız ve çirkin iftiraların karşısında durmaya, kadın dayanışmasını her koşulda sürdürmeye kararlıyız.

Toplumun her kesimini, bu tür saldırılara karşı duyarlılık göstermeye ve birlik içinde hareket etmeye davet ediyorum.’ İfadelerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }