Tarihi kentin umutlu çocukları Manisa’yı gezdi
Tarihi kentin umutlu çocukları Manisa’yı gezdi
İçeriği Görüntüle

AK Parti teşkilatına hitap eden Yılmaz, coşkulu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “dünya lideri” diye bahsetti. Yılmaz, “Davam, 15 Temmuz’da tanklar namlusunu şakağına dayadığında ‘Gelecekleri varsa görecekleri de vardır’ diyen Cumhurbaşkanımızın davasıdır. Biz de bu saatten sonra bu davanın sizin gibi birer neferiyiz, ortağıyız. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Akp (1)-1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözlerini sürdüren Yılmaz, “Çok şanslısınız, rol modeliniz sadece Türkiye’nin değil dünyanın lideridir. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Beni bu yola sizin gibi cefakâr, vefakâr, karşı taraf kendisi gibi düşünmüyor diye iftira atmayan gerçek Müslümanlarla birlikte koyduğu için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Akp (2)-1

Son dönemde CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan belediye başkanları siyasetin gündeminde yer alıyor. Yılmaz’ın açıklamaları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da AK Parti’ye geçişinin ardından dikkatleri üzerine çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ