ANA MANŞET

Yunusemreli minikler cumhuriyet coşkusunu erken yaşadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Yenimahalle Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde resim eğitim alan öğrencileri erken yaşadı. Minikler bir taraftan yaptıkları resimleri sergilerken, bir taraftan ise gönüllerince eğlendi.

Yunusemre Belediyesi’ne bağlı Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezleri’nde 29 Ekim Cumhuriyet coşkusu erken yaşanmaya başladı. Yenimahalle Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte miniklerin Cumhuriyet coşkusu doruğa çıktı.

Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın Eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan, Yunusemre Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şaver Yüksel ve Kadın Dayanışma Eğitim Merkezleri Sorumlusu Burçin Doğru ve veliler katıldı. Merkezde resim eğitimi alan minikler ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet temalı yaptıkları resimleri sergileyerek yeteneklerini ortaya koydu. Ardından seslendirdikleri şarkılarla gönüllerince eğlenerek Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkardı. Merkezde daha önce yapılan 29 Ekim Cumhuriyet temalı resim yarışmasında ilk dörde giren miniklere katılanlar tarafından ödül verildi.

Merkezde resim dersi alan minik öğrencilerin velileri ise etkinliğin gerçekleştirilmesinden dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade etti. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ise, amaçlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını miniklere yaşatmak olduğunu ifade ederek, 29 Ekim tarihine kadar bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }