ANA MANŞET

Yenişehirlioğlu’ndan TUSAŞ’a taziye ve dayanışma ziyareti

Manisa AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu dün Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı dolayısıyla TUSAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Manisa AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa milletvekili Yenişehirlioğlu, Dün gerçekleşen hain terör saldırısı sonucunda TUSAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yenişehirlioğlu yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yenişehirlioğlu yaptığı paylaşımda:

“Dün gerçekleşen hain terör saldırısı dolayısıyla TUSAŞ Genel Müdürlüğümüzü ziyaret ederek taziye ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yerli ve milli bir vizyonla yükselen Türk Savunma Sanayii, ülkemizin imkan ve kabiliyet sınırlarını genişletmeye devam ederken kimi çevreleri de rahatsız etmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede, son yıllarda elde edilen kazanımlar, ulaşılan başarılar ve kaydedilen ilerlemeler karşısında rahatsızlık duyanlar şunu çok iyi bilmelidir ki; bu tür saldırılar Türkiye’nin mücadele gücünü, azim ve kararlılığını asla sarsamayacaktır.Terörün, hiçbir gerekçeyle meşru kılınamayacağını: Masum insanları hedef alan, toplumsal dinamiklere saldıran terör örgütleriyle mücadelemize tavizsiz bir şekilde devam edeceğimizi vurguluyoruz.Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }