Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri 45 Haber Manisa Haber Portalı sitemizde


ANA MANŞET

Akhisar Belediye Başkanı ve Adayı Besim Dutlulu, yeni dönemde ilçeye yapacakları mahalle kreşi ve sağlık ocaklarının müjdesini duyurdu.

ANA MANŞET

Saadet ve Gelecek Partisi İttifakından Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Selçuk Özdağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında Soma’daydı.

Yerel

Gediz Elektrik, Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bugün elektrik kesintisinin planlandığını açıkladı.

Yerel

Vali Enver Ünlü ve Eşi Sema Ünlü ev sahipliğinde gaziler ve aileleri onuruna Manisa Öğretmenevinde iftar programı düzenlendi.

ANA MANŞET

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Manisa Meydan Gazetesi Manisa tarihinin en büyük yolsuzluk iddiasında bulundu.

Yerel

26 Mart 2024 Salı günü Manisa’da hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

Yerel

25 Mart 2024 Pazartesi günü Manisa’da hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

ANA MANŞET

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçime sayılı günler kala vatandaşlarla bir araya gelmeye devem ediyor.  Gittiği her...

MANİSA
ANA MANŞET

2019 yılında İYİ Parti’den Yunusemre ilçesinde aday olarak gösterilen Kürşat Mithat Özkan, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler...

ANA MANŞET

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, ORC, SER-AR ve MAK Ajans’a ait son anketlerde birinci olduklarını kaydetti.

ANA MANŞET

Şehzadeler İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, hafta sonu yaptığı etkinliklerle vatandaşların ve çocukların yüzünü güldürdü.