Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri 45 Haber Manisa Haber Portalı sitemizde


GÜNDEM

Manisa'da bulunan beyaz eşya ve elektronik fabrikası Vestel’de Türk Metal Sendikası’nın uzun süredir sürdürdüğü örgütlenme ve toplu iş sözleşmesi sevindirdi.

ANA MANŞET

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, il genelinde halkla iç içe olmaya devam ediyor.

ANA MANŞET

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrediyor. Manisa parçalı ve çok bulutlu 10 derece.

Yerel

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan seçim programı kapsamında hafta sonunu esnafla bir araya geldi. geride Özcan,...

Yerel

Ara tatilde öğrencileri eğlendirmeyi amaçlayan Yunusemre Belediyesi’nin, bu yıl da organize ettiği Çocuk Şenliği’nde çocuklar doya doya eğlendi.

SPOR

Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Konya'da düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda üç bronz madalya kazandı.

Yerel

Turgutlu Belediyesinin Albayrak Mahallesine kazandıracağı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çocuklar mutlu...

ANA MANŞET

İzmir-Ankara hızlı tren hattının Manisa üzerinden geçmesiyle birlikte, Vali Enver Ünlü'den önemli açıklamalar geldi! 

Yerel

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Sancaklı İğdecik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Yerel

Manisa Valisi Enver Ünlü, 1 Ocak ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen verileri paylaştı. Buna göre Manisa’da 2023 yılında...

Yerel

CHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ferdi Zeyrek, projelerini açıklamaya devam ediyor. Zeyrek, bu kez çiftçilerle ilişkin projesini açıkladı.

ANA MANŞET

Manisa Valisi Enver Ünlü basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilere il genelinde yapılan eğitim yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.