Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri 45 Haber Manisa Haber Portalı sitemizde


AK Parti 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim için Manisa adaylarını Aday Tanıtım  Toplantısında açıkladı.

3.SAYFA

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, bir şantiyede çıkan yangına müdahale etmek isteyen iki işçi göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

ANA MANŞET

AK Parti Manisa, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için Manisa adayları kimler oldu, hangi aday ile yola devam edilecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Ferdi Zeyrek, gittiği her ilçede hayata geçireceği projelerini birer birer açıklamaya devam ederken önceki...

MANİSA

AK Parti yarın Manisa adalarını tanıtacak. Aday tanıtım toplantısı Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısında gerçeştirilecek.

AK Parti’nin Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt oldu. 

Yerel

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Max Mothes Bağlantı Elemanları, Manisa’ya yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan Manisalılara ödemelerini daha kolay yapabilmeleri için MASKİ MATİK cihazları kuruluyor. 

CHP Manisa Büyükşehir Başkanı Ferdi Zeyrek seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe ilçe Manisa’yı gezen Zeyrek’in durağı Akhisar’dı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin aday tanıtım toplantısında katılmak için Manisa’ya gelecek.

Kültür-sanat

‘Doğu’ dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.