ANA MANŞET

Güzellikte yeni adres: MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Kozmetoloji Merkezi açıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi Kozmetoloji Merkezi, yenilenen yüzüyle ve modern teknolojik cihazlarla donatılmış yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Açılış programına MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Üçer, dekanlar, akademik ve idari personel ile hastane çalışanları katıldı.

Son Teknoloji Cihazlarla Donatıldı

Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Kozmetoloji Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aylin Türel Ermertcan, merkezde son teknoloji lazer cihazlarıyla leke, damar ve akne izleri tedavisinden cilt gençleştirmeye kadar birçok uygulamanın yapıldığını belirtti. Bunun yanı sıra dolgu, botoks, saç dökülmesi ve selülit tedavileri de merkezde sunulan hizmetler arasında. Ermertcan, "Cilt bakımı, estetisyenlerimiz ve uzmanlarımız tarafından güvenli bir ortamda, kaliteli malzemelerle gerçekleştiriliyor" dedi.

Bölge Halkına Hizmet

Açılışta konuşan MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, üniversitenin eğitim ve hizmet kalitesini artırma çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Kibar, "Kozmetoloji Merkezimizin yeni yerinde daha geniş fiziki imkanlarla, son teknoloji cihazlar ve uzman kadromuzla bölge halkına en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kibar ayrıca, güzelliğin sadece fiziksel bir kavram olmadığını, içsel huzurun da önemli olduğunu belirtti. Merkezin, sunduğu hizmetlerle hem fiziksel güzelliğe hem de ruhsal sağlığa katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Kozmetoloji Merkezi, Manisa ve çevre bölgelerden gelen ziyaretçilere profesyonel ve kapsamlı hizmetler sunarak, güzellik ve sağlığa dair yeni bir merkez haline gelmeyi amaçlıyor.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }