ANA MANŞET

CHP Lideri Özel Zeytin Festivaline katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’nın Yırca Köyünde bu sene ilki düzenlenen Zeytin Festivali'ne katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’nın Yırca köyünde düzenlenen 1’inci Zeytin Festivali'ne katıldı. Yıllar önce kesilen zeytin ağaçları yeniden toprakla buluştu. 
Festivale, Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu katılım sağladı. 
Özgür Özel, Yırca köylüleriyle beraber adını taşıyan zeytin fidanı dikti.

“İşte o gün bugün arkadaşlar”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı konuşmada:

“Bugün siyasi hayatımda az yaşadığım, bundan sonra çok yaşayacağımı ümit ettiğim bir günü yaşıyorum. Siyasi hayatımız, CHP’nin geçmişteki Manisa milletvekilleri, Türkiye’deki bütün milletvekilleri, mücadelelerle, direnişlerle mağdurun, mazlumun, çevrenin, doğanın, hayvanseverlerin yanında geçti. Bazen başardık, bazen başaramadık. Bazen kaybederken kazandık. Bazıları kazanırken kaybettiler. Ben Yırca’da bir söz vermiştim, ‘Göreceksiniz. Bir gün Soma’yı alacağız. Manisa Büyükşehri alacağız. Yırca’ya geleceğiz ve burada zeytin festivali yapacağız.’ İşte o gün bugün arkadaşlar”dedi. 


“Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olacak”

Birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olacak diyen Soma Belediye Başkanı Sercan Okur festivalde yaptığı konuşmada:
“Yırca’nın bereketli topraklarında yeniden yeşeren zeytin ağaçları, umudumuzun ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biridir. 
10 yıl önce zeytin ağaçları kesilmesin diye yaptığımız direniş, bugün beraberliğimiz sayesinde yerini şenliğe bıraktı.
Halkımız yanımızda olduğu müddetçe, birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olacak. İfadelerine yer verdi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }