Yerel

Akhisar sanayi sitesi güvenlik kameralarıyla korunuyor

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sanayi sitesindeki en büyük sorunlardan biri olan güvenlik problemlerini çözmek adına hayata geçirilen bu projeyle sanayi esnafının huzurunu sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Dutlulu, "Hırsızlık ve kaza gibi olayların önüne geçmek için 7 gün 24 saat kayıt yapan güvenlik kameralarını sanayi sitemize yerleştirdik. Oda başkanlarımız ve esnaflarımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Kör nokta kalmayacak şekilde çalışmalarımızı genişleteceğiz ve daha yaşanabilir bir Akhisar için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Esnaf Memnuniyeti

Sanayi esnafı, güvenlik kameralarının caydırıcı etkisi sayesinde iş yerlerini artık daha güvenli bir şekilde kapattıklarını dile getirdi.

Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı İsmail Ersöz, “Hırsızlık olayları büyük ölçüde azaldı. Dükkanlarımızı daha rahat kapatıp evimize gidebiliyoruz. Başkanımız Besim Dutlulu’ya tüm sanayi esnafı adına teşekkür ediyorum” dedi. Marangozcular ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Güleç de esnafın can ve mal güvenliğini düşünerek bu hizmeti gerçekleştiren Belediye Başkanı Dutlulu’ya teşekkür etti.

Akhisar Belediyesi, esnafın güvenliğini sağlayarak huzurlu bir çalışma ortamı oluşturma çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }