ANA MANŞET

3 yaşındaki kızını evde yalnız bıraktı, döndüğünde karşılaştığı manzara korkuttu

3 yaşındaki kızını evde yalnız başına bırakan anne geri döndüğünde bu manzarayla karşılaştı! Yerde hareketsiz bir halde yatıyordu... "Korkudan ne yapacağımı bilemedim"

Sosyal medyanın gündemine Çin'de yaşanan bir olay bomba gibi düştü. Bir anne 3 yaşında ki kızını evde yalnız bıraktı. güvenlikten kargoları almaya gitti. geri döndüğnde ise kızını yerde hareketsiz yatarken ve üstündeki kıyafetlerini kırmıza boyanmış halde buldu.

Kızını o halde gören anne ilk olarak kızının öldüğünü düşündü. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Küçük kızın annesinin kırmızı ruju ile oynadığı ve kendini boyadığı ortaya çıktı. 

Anne yaptığı paylaşımda,  "Kargoları almak için güvenliğe gitmiştim ve kızım uyuduğu için onu evde yalnız bıraktım. Kısa süreceğini düşünmüştüm. Eve geri döndüğümde yüzü ve kıyafetleri kırmızı renkteydi aynı zamanda hareketsiz yerde yatıyordu. Onu kucağıma alıp ağlamaya başladım. Korkudan ne yapacağımı bilemedim. Gözlerini açıp 'Neredeydin anne? O kadar sıkıldım ki rujunla oynadım.' dedi. Üzerindekileri kan zannetmiştim meğerse boyaymış" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada kızının yerde hareketsiz yattığı görüntüleri paylaşan anneye bu görüntüler yüzünden tepki yağdı.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }