ANA MANŞET

Yürüyemeyen merdivene vatandaştan tepki

Manisa Mimar Sinan Bulvarı’nda bulunan Şehit ve Gaziler Yaya Üst Geçidi'nde sorun bitmiyor.

Manisa Yunusemre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı’nda bulunan Şehit ve Gaziler Yaya Üst Geçidinde oluşan arıza nedeniyle vatandaşlar mağdur oldu. Yaklaşık iki haftadır giderilemeyen arıza sıcak yaz günlerinde Manisalılara çileden çıkardı. Üst geçitte bulunan arızanın yanı sıra asansörlerinde çalışmaması yaşlı vatandaşları zorluk yaşamasına neden oldu.

Manisa’da bulunan tek yürüyen merdivenli üst geçitte sürekli arıza oluşması vatandaşlar tarafından tepki gördü.

Tek şeritten iniş çıkış vatandaşları çileden çıkardı

Duruma isyan eden vatandaş,

“Sürekli arızaya verip ve bir şekilde kapatılmasından artık yorulduk. Cengiz Ergün zamanında sürekli kışları ve yazları olmak üzere bu şekilde durdurulup kapatılıyordu. Son 2 haftadır da ‘dikkat çalışma var’ tabelası koyarak merdivenin kullanıma kapatıldı ama herhangi bir çalışma yapılmıyor. Bebekli anneler ve yaşlı vatandaşlar asansör kullanıyorlardı. Asansöründe kapalı olması onlara aşırı mağdur olmalarına sebep oluyor. Başkanımız Ferdi Zeyrek’ten çözüm bulmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

İşe geç kalan başka bir vatandaş ise,

“Cengiz Ergün döneminde de aynı sorunlar vardı çözümlenemedi. Yeni Başkanım Ferdi Zeyrek’ten ümidimiz var mağduriyetlerimizi gidereceğini düşünüyorum” dedi.

 

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }