SPOR

Yıldızspor 4-1’lik skorla zirveye çıktı!

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı, Aydın ekibi AYTO Cüneyt Doğruer S.K ile Sekiz Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. 4-1’lik sonuçla U11 Takımı puanını 21’e yükselterek zirveye ortak oldu.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı, Junior Champions League maçlarında mücadelesine devam ediyor. Kırmızı siyahlılar Aydın ekibi AYTO Cüneyt Doğruer S.K ile sahasında oynadığı maçtan 4-1’lik skorla ayrılmasını bildi.Yıldızspor’un gollerini Güney Kuramaz (2), Kuzey Kuramaz ve Ege Yiğit Erdem kaydetti.

Futbolda neredeyse tüm yaş gruplarında ara verilirken, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı ise maçlarını oynamaya devam ediyor. Junior Champions League mücadelesini sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Takımı, Aydın ekibi AYTO Cüneyt Doğruer S.K ile Sekiz Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Zirveyi yakından ilgilendiren müsabakaya golle başlayan kırmızı-siyahlılar, Güney Kuramaz ile durumu 1-0’a getirdi. Ege Yiğit Erdem ile farkı ikiye çıkaran Yıldızspor, soyunma odasına ise 2-1’lik skorla önde gitti. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da rakibi karşısında arzulu bir oyun ortaya koyan Manisa ekibi Güney Kuramaz ve Kuzey Kuramaz’ın golleriyle maçın skorunu belirledi.(4-1) Bu sonuçla U11 Takımı puanını 21’e yükselterek zirveye ortak oldu.

 ‘sezon bitiminde şampiyonluğumuzu yeniden ilan etmeyi hedefliyoruz’

Antrenör Yağız Yıldırım,

“Zirve açısından son derece önem arz eden bir maçtı. Ligdeki rakiplerimizden biriyle karşılaştık. İyi bir oyun ortaya koyduk. Kazanmak ve sahada yaptıklarımız açısından pozitif geçen bir maçtı. Bu sezonu dolu dolu yaşıyoruz. Bu çocuklarımız için çok önemli bir kazanım olacaktır. Junior Champions League maçlarımız devam ediyor. Kazanarak sezon bitiminde şampiyonluğumuzu yeniden ilan etmeyi hedefliyoruz” dedi.
 

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }