Yerel

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan Finansman Desteği

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, üyelerine finansal destek sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Oda, DenizBank ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, üyelerinin avantajlı faiz oranlarıyla ticari kredi alabilmesi için bir protokol imzaladı.

Bu protokol kapsamında DenizBank, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyesi müşterilerine yüzde 3,99’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile ticari kredi imkânı sunuyor.

DenizBank Saruhanlı Şube Müdürü Mehmet Üz, yapılan iş birliği hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “DenizBank olarak, ekonominin temel taşı olan esnafımızı desteklemeyi bir sorumluluk olarak görüyoruz. Esnafımızın finansman sıkıntısı yaşamadan işlerini sürdürebilmeleri ve büyüyebilmeleri için esnaf odaları ile yaptığımız protokoller, bu yaklaşımımızın bir yansımasıdır. Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyesi müşterilerimizin uygun şartlarda krediye erişimlerini kolaylaştırarak hem ticari faaliyetlerine hem de yerel ekonomiye katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek ise DenizBank’a, esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Bu anlaşma, esnafın finansal yüklerini hafifletmeyi ve işlerini büyütmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }