Yerel

Salihli’ye yeni sondaj kuyu açıldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarıyla birlikte su ihtiyacında artış yaşanan Salihli'de bu ihtiyacın sorunsuz bir şekilde karşılanması için çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor ve içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tedbirleri bir bir almaya devam ediyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarıyla birlikte su ihtiyacında artış yaşanan Salihli'de bu ihtiyacın sorunsuz bir şekilde karşılanması için çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor ve içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tedbirleri bir bir almaya devam ediyor. Bu kapsamda, Gümüşçayı mevkiinde tam 108 tonluk yeni içme suyu sondaj kuyusu açıldı.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu:

“Gümüşçayı mevkiinde açılan yeni sondaj kuyusunun saatteki kapasitesi tam 108 ton. Salihli’mize hayırlı olsun.”

Geçtiğimiz günlerde yeni sondaj kuyusu çalışmalarını yerinde inceleyen ve yaşanan su kesintilerinin bir an önce son bulması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, bugün yaptığı açıklamada:

“İlk hedefimizin özellikle yaz aylarında vatandaşları sağlıklı içme suyundan mahrum bırakmamak. Saatte 108 ton su çıkaracak bu kuyu ile birlikte yaşadığımız su sıkıntısının son bulacağına inanıyorum. Unutmayalım ki su hayattır, hayatı israf etmeyelim." 

Suyun önemine dikkat çeken Başkan Mazlum Nurlu,

“Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekiplerine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Yeni sondaj kuyumuz Salihli’mize hayırlı olsun. Daha güzel bir Salihli için durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” İfadeleri kullandı.

Yeni sondaj kuyusu hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Salihli İlçe Şefi Tuğrul Kacar,

"Sıcak yaz günlerinde vatandaşlarımızın sağlıklı suya kesintisiz bir şekilde ulaşabilmesi için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Suyumuz bizim için çok kıymetli, lütfen suyumuzun kıymetini bilelim ve israf etmeyelim" şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }