SPOR

Oktay Günaydın, Yıldızspor 45 FK’da

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, son olarak geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Oktay Günaydın’ı transfer etti.

Süper Amatör Küme’de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Yıldızspor 45 FK, teknik ekibin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Alaşehir Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren Oktay Günaydın, düzenlenen imza töreni ile resmi olarak Yıldızspor 45 FK’ya katıldı.

Törene Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci ve Spor Direktörü Bülent Gökkaya katıldı. Başkan Bezci, Oktay Günaydın’ın deneyiminden faydalanacaklarını belirterek, “Oktay’ın kariyerini yakından biliyoruz ve takımımıza güç katacağına inanıyoruz. Bu sezon zorlu maçlar bizi bekliyor, ancak genç ve tecrübeli isimlerle güçlü bir kadro oluşturduk. Transfer çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak sezona hazır girmeyi planlıyoruz” dedi.

Oktay Günaydın: “Burada Şampiyonluk Yaşadım”

Daha önce Yıldızspor 45 FK formasıyla şampiyonluk yaşayan Oktay Günaydın, tanıdığı bir kulübe geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Oktay, “Daha önce bu formayla şampiyonluk sevinci yaşadım. Bildiğim ve inandığım bir kulüpteyim. Takım olarak üzerimize düşeni yaparak Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig'e taşımak istiyoruz. Kadromuzda daha önce birlikte oynadığım birçok arkadaşım var, bu da bizim için avantaj olacak. İnşallah sezon sonunda şampiyonluk mutluluğunu hep birlikte yaşarız” şeklinde konuştu.

Oktay Günaydın’ın Kariyeri

27 yaşındaki Oktay Günaydın, futbol kariyerine Soma Linyitspor’da başladı. Manisaspor, Antalya Kemer, Yunusemre Belediyespor, Düzce Cam Düzcespor, Donatımspor, Muradiyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Alaşehir Belediyespor gibi takımlarda forma giyen Oktay, geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor ile 24 maçta 6 gol kaydetti. Kariyeri boyunca yaklaşık 200 maça çıkan Oktay, tecrübesi ve yetenekleriyle Yıldızspor 45 FK’nın en önemli kozlarından biri olacak.

Kulüp, Oktay Günaydın’a hoş geldin derken, Yıldızspor 45 FK formasıyla başarılı bir sezon geçirmesini diledi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }