3.SAYFA

Müge Anlı'da cinayeti itiraf etti! "Çayına ilaç kattım"

ATV'nin izlenme rekorları kıran sabah kuşağı Müge Anlı'da bir itiraf daha geldi. Canlı yayında cinayeti itiraf etti!

Müge Anlı'ya babaları Cengiz Karademir'in katilini bulmak için çıkan çocukları, katilinin anneleri Emine Karademir ve sevgilisi Şehmus olduğunu iddia etmişti. Müge Anlı canlı yayınında kardeşlerin en küçüğü Naime, babasını annesinin sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Gaziantep'te babaları Cengiz Karademir'in katilini bulmak için Müge Anlı'ya çıkan dört kardeş, anneleri ve onun sevgilisi Şehmus'dan şüphelendiklerini söyledi.

Kardeşler Naime isimli kız kardeşlerinin olaya şahit olduğunu söyledi. Cengiz Karademir'in ölüm nedeni kayıtlara kalp krizi olarak geçerken, çocuklar babalarının ölümünden anneleri Emine Karademir'i sorumlu tuttu.

Cinayeti soğuk kanlılıkla anlattı

Kız kardeşleri Naime, cinayeti canlı yayında itiraf etti. Cengiz Karademir'in kızı canlı yayında babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve babasının ölümünden annesinin ve annesinin sevgilisinin sorumlu olduğunu itiraf etti.

Naime, "Bana babanın yemeğine uyku ilacı koy dediler, ben de koydum. Sonra babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana babanın bacaklarını tut çırpınmasın dediler." diyerek olayı anlattı.

Cengiz Karademir'in ölüm raporunda "doğal ölüm" ibaresi yer aldı. Müge Anlı ve ekibi bu raporun tutarsız olduğunu belirtti. Bu itirafın ardından anne Emine canlı yayına çıktı ve iddiaları reddetti. "Ben onların yüzünü görmek istemiyorum. Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Onların derdi benimle Şehmus 'un peşine düşmesinler. Naime sana yazıklar olsun." diyerek sevgilisini korudu. "Benden evleri geri almak için iftira atıyorlar" diyen Emine'nin çocukları da "Pis katil" sözleriyle annelerine tepki gösterdi. Daha sonra da Emine Karademir yayını terk etti.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }