Yerel

Mücahit Arınç Saruhanlı’da muhtarlarla buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Muhtarlar Günü kapsamında Saruhanlı’daki muhtarlarla bir araya geldi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında kahvaltı organizasyonu düzenledi. Kahvaltı organizasyonuna organizasyona AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç da katıldı.


Muhtarların kamu ve vatandaşlar arasında bir  köprü görevi gördüğünü ifade eden Arınç;
"Vatandaşlarımızın taleplerini ilgili birimlere iletmek noktasında kritik bir görev icra ediyorsunuz. Kamunun hem kendini anlatmasında hem de vatandaşlarımızı anlamasında en büyük rol sizlere düşüyor. Yeni seçilen muhtarlarımıza ve tekrardan seçilen tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun diliyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Telefonum, makamım sizlere 7/24 açık. Her birinizi taleplerinizi ilgili kurumların en büyük amirine bizzat iletmeniz için Ankara'ya bekliyorum" dedi. 

Arınç’tan taleplere net çözüm 
Arınç, konuşmasının ardından Başkan Cıllı ile birlikte muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Arınç, muhtarların talepleri karşısında not aldı ve taleplerin hemen çözüme kavuşması için bürokratlarla telefondan anında iletişime geçti.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }