ANA MANŞET

Manisaspor’a destek büyüyor

Manisaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlerine devam ediyor. Yeni yönetim şehrin önde gelen işletmelerine ve tanınmış simalarına ziyaretlerde bulundu. Manisaspor’a olan destek her geçen gün katlanarak büyüyor.

Manisa Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ ve yönetimi ziyaretlerini devam ediyor. Bu çerçevede Efendi Restoran Veli'nin Yeri'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette, Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ, Veli Beylik ve Doğanay Beylik'e plaket takdim etti. Manisa üzerine konuşulan görüşmede, Veli Beylik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ ve yönetim kurulu üyeleri, Manisaspor'un gelişmesi için ziyaretlere devam ediyor.

MANİSASPOR'DAN ÖZTAŞ DEMİR ÇELİK'E ÖNEMLİ ZİYARET

Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ ve yönetimi bir diğer ziyaretti de Öztaş Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Öztaş'a  gerçekleştirdi. Ziyarette, Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ, Öztaş Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Öztaş'a plaket takdim etti. Manisaspor ve şehir üzerine konuşulan görüşmede Ersin Öztaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Manisaspor Yönetimi, önemli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

MANİSASPOR YÖNETİMİNDEN UZYAR HAFRİYAT'A ZİYARET

Manisaspor heyetinin diğer ziyareti Uzyar Hafriyat'ın sahibi Halil Yardımcı'ya  oldu. Ziyarette, Manisaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Esendağ, Uzyar Hafriyat'ın sahibi Halil Yardımcı'ya plaket takdim etti. Görüşmede, Manisaspor ve şehir üzerine sohbet edildi. Halil Yardımcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeten bahsederek, Manisaspor'a başarılar diledi.

Manisaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, şehrin önde gelen isimleriyle buluşmaya devam ediyor.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }