ANA MANŞET

Manisa’da tüm ilçelerinde iddialıyız

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, seçim çalışmaları iyi gittiğini ve her geçen gün üye sayılarının arttığını söyledi. Her ilçe içinde çözüm üreten projeleri olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

31 Mart mahalli idareler seçimleri yaklaşırken adayların çalışmalarını değerlendiren Başkan İksir, “İYİ Parti olarak tüm ilçelerimizde iddialıyız ve 31 Mart akşamı tüm Manisamıza hak ettiği belediyecilikle tanıştıracağız”

İlçeler içinde projelerimiz hazır

İlçelerde devam eden seçim çalışmaları üzerine konuşan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gürhan Özcan başta olmak üzere tüm adaylarımız ilçeler tüm gücüyle sahada, hemşehrilerimizle birlikte olmaya devam ediyor. İlçelerimizin sorunlarını biliyoruz ve projelerimiz hazır. Çıktığımız bu yolda Manisalı hemşehrilerimizi İYİ belediyecilikle tanıştırmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi

250 yeni üye girişi 

Son dönemde üyelik bazında çok fazla geri dönüş aldıklarını aktaran Başkan İksir sözlerini şu şekilde sonlandırdı, “partimize ve adaylarımıza teveccüh gün geçtikçe büyüyor. Sadece geçtiğimiz hafta partimize 250 yeni üye girişi yaptık. İlerleyen günlerde de toplu üye katılımlarımız devam edecek. Adaylarımız sahada vatandaşlarımızla bir araya gelip, projelerini anlattıkça, tabanda ittifakla hemşehrilerimizin desteğini kazanmaya devam ediyorlar. İYİ Parti olarak tüm ilçelerimizde iddialıyız ve 31 Mart akşamı tüm Manisamızı hak ettiği belediyecilikle tanıştıracağız.”
 

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }