ANA MANŞET

Manisa’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Yaşanacak

İkinci yüzyılın ilk Cumhuriyet Bayramı, Manisa’da coşkuyla kutlanacak. Fener alayı ile başlayacak kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek. Manisalılarla buluşacak olan Fazıl Say ve Serenad Bağcan, bayram coşkusuna renk katacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yılı, Manisa’nın dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu doyasıya yaşanacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 19.00’da başlayacak olan fener alayı ile meydanlara taşacak. Hakkı İplikçi Parkı’nda başlayacak olan fener alayı Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Fener alayının ardından saat 20.00’de Fazıl Say ve Serenad Bağcan, Manisalılarla buluşacak.

‘Cumhuriyet Kavşağı’ Açılıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 101’inci yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen farklı seviyeli katlı kavşak projesinin açılışı gerçekleştirilecek. ‘Cumhuriyet Kavşağı’ adı verilen kavşak, ikinci yüzyılın ilk Cumhuriyet Bayramı’nda saat 14.00’te Manisalıların hizmetine girecek. Cumhuriyet’in 101’inci yılını şehrin dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, tüm yurttaşları düzenlenecek etkinliklere ve ‘Cumhuriyet Kavşağı’ açılışına davet etti.

Açılışa katılacak Manisalılar için servis kaldırılacak

Öte yandan ‘Cumhuriyet Kavşağı’nın açılışına katılmak isteyen Manisalılar için ücretsiz servis kaldırılacak. Saat 13.00’te hareket edecek olan servisler 4 güzergah üzerinden açılış alanına Manisalıları ulaştıracak.

1.   Güzergah

TOKİ 3 –Alaybey-Hükümet önü – Beyaz fil – Ulupark akbank durağı – Kafe Sera – Çakra – Migros – Tören alanı

2.   Güzergah

 Akmescit – Karaköy – Sultan önü – Kültür sitesi – Eski garaj karşısı BP durağı – Şoförler cemiyeti karşısı durağı – İtfaiye karşısı – Tören alanı

3.   Güzergah

 Kuşlubahçe Barbaros – Muhtarlık Önü – Horozköy caddesi – Horozköy merkez – Millet çarşısı – Balık keyfi – Şelale kavşağı – tören alanı

4.   Güzergah

Muradiye Mah. – Muradiye bankamatikler – Muradiye pazaryeri – Akgedik TOKİ – Tören Alanı

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }