Yerel

Manisa'da Avrupa Spor Haftası coşkuyla kutlandı

Türkiye genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen "Avrupa Spor Haftası" etkinlikleri, Manisa’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde 17 ilçede düzenlenen çeşitli aktivitelerle, bir hafta boyunca vatandaşlara spor dolu anlar yaşatıldı. Etkinlikler, sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi amaçlayarak geniş bir katılım sağladı.

Hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, huzurevi sakinleri için özel olarak floor curling düzenlendi. Bunun yanı sıra bisiklet turu, geleneksel Türk okçuluğu, dart, egzersiz, satranç, hava sporları, tenis, oryantiring ve bocce gibi farklı spor dallarında aktiviteler düzenlendi. Gençlerden yaşlılara, farklı yaş gruplarından geniş katılımın sağlandığı bu etkinlikler, şehrin dört bir yanında renkli görüntülere sahne oldu.

Manisa'nın 17 ilçesinde gerçekleştirilen bu etkinlikler, sadece gençleri değil, yetişkinleri de sporla buluşturarak toplumun her kesiminden büyük ilgi gördü. Sporla dolu bu hafta, Manisa'da sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkı sağladı.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }