SPOR

Manisa’da 15. Geleneksel Muaythai Zafer Kupası coşkuyla gerçekleşti

Manisa İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu, 500'e yakın katılımcının yer aldığı İllerarası 15. Geleneksel Muaythai Zafer Kupası'na ev sahipliği yaptı. Şampiyonada İstanbul, Manisa, Afyon ve İzmir ilk dört sırada yer aldı.

Türkiye Muaythai Federasyonu Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Demirarslan, organizasyonun büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştiğini belirterek, "Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz Muaythai Zafer Kupası’na Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Afyon, Balıkesir, Antalya, Van, İstanbul, Bursa, Isparta, Uşak ve Denizli’den birbirinden tecrübeli sporcular katıldı. Yoğun katılım nedeniyle müsabakalar gece yarılarına kadar sürdü" dedi.

Şampiyonanın, "Hocaların Hocası" lakabıyla tanınan Üstad Güven Genilş adına düzenlenmesinin ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Demirarslan, "Beş yıldır ‘Bazıları yaşarken anılmalı’ sloganıyla ustalarımızı hayattayken onurlandırıyoruz. Bu organizasyon, spor dünyamızda saygı duyulan isimleri anarak, minnet duygumuzu paylaşma fırsatı sunuyor" şeklinde konuştu.

Kupa sıralamasında İstanbul birinci, Manisa ikinci, Afyon üçüncü, İzmir ise dördüncü oldu. Demirarslan, şampiyonaya katılan tüm sporculara ve destek veren herkese teşekkür etti.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }