3.SAYFA

Manisa korkunç cinayeti konuşuyor… Mutlu başlayan bir evlilik nasıl böyle biter?

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde boşanma aşamasındaki 2 çocuğunun annesi eşini, elleriyle boğarak öldüren cani koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir ocak daha söndü!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde boşanma aşamasındaki 2 çocuğunun annesi eşini, elleriyle boğarak öldüren cani koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay Manisa’da adeta infiale neden oldu. On binlerce kişi çiftin fotoğrafını paylaşarak adeta isyan etti. Anne mezara, baba ise hapse gitti. Geride iki çocuk ve çiftin fotoğrafları kaldı. Bu olay ne ilkti ne de son olacak. Mutlu başlayan bir evlilik felaketle son buldu. Bir ocak daha söndü. Ve bir hayat daha yitip giderken hiç kimse hiçbir şey yapamadı. Bir kadın daha genç yaşta hayattan koparıldı.  

Güzelyurt'ta lüks sitede yaşandı

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde eşinden boşanma aşamasında olan şahıs, eşyalarını almak için gittiği evde tartıştığı eşini boğarak öldürdü.
Olay, önceki gece saat 18.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'ndeki lüks bir sitede meydana geldi. Yaklaşık 1 ay önce Yunusemre Belediyesi'nde zabıta olarak işe başlayan G.E. (40) ile güzellik salonu işletmecisi eşi Selda Eller (39), bir süre önce ailevi sorunları nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. 3 Ekim tarihinde boşanma davaları görülecek olan çiftten Selda Eller, G.E.'yi telefonla arayarak eve gelip eşyalarını almasını istedi. 

Karakola gidip teslim oldu

Eve giden G.E., eşyalarını aldığı sırada eşinin kendisi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrendi. Bunun üzerine çıkan tartışmada G.E., eşi Selda Eller'i boğarak öldürdü. G.E., olayın ardından Barbaros Polis Karakolu'na giderek, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde evin çocuk odasında Selda Eller'in cansız bedenini buldu. Savcılığın incelemesinin ardından Selda Eller'in cansız bedeni, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Mutlu başlayan bir evlilik nasıl böyle biter?

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde boşanma aşamasındaki 2 çocuğunun annesi eşini, elleriyle boğarak öldüren cani koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay Manisa’da adeta infiale neden oldu. On binlerce kişi çiftin fotoğrafını paylaşarak adeta isyan etti. Anne mezara, baba ise hapse gitti. Geride iki çocuk ve çiftin fotoğrafları kaldı. Bu olay ne ilkti ne de son olacak. Mutlu başlayan bir evlilik felaketle son buldu. Bir ocak daha söndü. Ve bir hayat daha yitip giderken hiç kimse hiçbir şey yapamadı. Bir kadın daha genç yaşta hayattan koptu. 

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Manisa'nın Yunusemre ilçesinde eşinden boşanma aşamasında olan şahıs, eşyalarını almak için gittiği evde tartıştığı eşini boğarak öldürdü.
Korkuç olay önceki akşam saat 18.30 sıralarında Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi'ndeki lüks bir sitede meydana geldi. Yaklaşık 1 ay önce Yunusemre Belediyesi'nde zabıta olarak işe başlayan G.E. (40) ile güzellik salonu işletmecisi eşi Selda Eller (39), bir süre önce ailevi sorunları nedeniyle anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. 3 Ekim tarihinde boşanma davaları görülecek olan çiftten Selda Eller, G.E.'yi telefonla arayarak eve gelip eşyalarını almasını istedi. Eve giden G.E., eşyalarını aldığı sırada eşinin kendisi hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrendi. Bunun üzerine çıkan tartışmada G.E., eşi Selda Eller'i boğarak öldürdü. G.E., olayın ardından Barbaros Polis Karakolu'na giderek, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde evin çocuk odasında Selda Eller'in cansız bedenini buldu. Savcılığın incelemesinin ardından Selda Eller'in cansız bedeni, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Geride iki çocuk ve fotoğraflar kaldı

G.E., polisteki ifadesinde kendisine ağır hakaretler ettiğinden dolayı öfkelendiğini ve eşini boğduğunu söyledi. 20 yıldır evli olan çiftin 1'i erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi. Bir anlık öfke felaketle son buldu. Olayı duyan genç kadının ailesi büyük üzüntü yaşarken olay Manisa kamuoyunda da adeta infiale neden oldu. On binlerce paylaşım yapıldı. Oysa bu ne ilkti ne de son olacak. Bir kadın daha cinayete kurban gitti. Bir mutlu aile ocağı daha sönmüş oldu. Geride iki gözü yaşlı çocuk kaldı.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }