ANA MANŞET

Manisa dikkat! Kırkağaç ve Saruhanlı’da elektrik kesintisi

25 Eylül 2024 Çarşamba günü GDZ elektrik tarafından edinilen bilgiye göre Kırkağaç ve Saruhanlıda uzun süreli bir elektrik kesintisi meydana gelecek.

Peki elektirik kesintisi hamgi mahale ve caddeleri etkileyecek? Detaylar haberin içinde…

Kırkağaç elektrik kesintisi

25 Eylül 2024 Çarşamba günü GDZ elektrik tarafından Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında kırkacağın bazı mahalleri ve sokaklarında elektrik kesintisi meydana gelecek.sabah saat 09.00’da başlayıp 15.00’de bitecek olan kesinti ,yaklaşık 6 saat sürecek .Kesintiden etkilenecek olan mahaller ve caddeler şu şekilde…

Bostancı ( Başpınar Cad. Bostancı Sk. Karakurt Ova Yolu Bostancı MH. BOSTANCI MH. Başpınar Cad. Bostancı Sk. Karakurt Ova Yolu Bostancı MH. BOSTANCI MH. Bostancı Köyü Yolu BALIKESİR YOLU Bostancı Köyü İç Yolu Bostancı Sk. Bostancı Sk. Toki Site Toki Site Koşukaya Mvk Bostancı Sk. ÜÇOLUK MVK. BOSTANCI MH. )

Alifakı ( ALİFAKI ALİFAKI Alifakı Sk. Alifakı Sk. Alifakı Sk. Alifakı Köyü Yolu Alifakı Köyü İç Yolu )

Karakurt ( Sütçüler Sk. Sütçüler Sk. Sütçüler Sk. Sütçüler Sk. Sütçüler Sk. Sütçüler SK. Karakurt Sk. Sütçüler Sk. SÜTÇÜLER SK. SÜTÇÜLER SK. )

İlyaslar ( İLYASLAR YOLU İlyaslar Köyü İç Yolu İLYASLAR YOLU İLYASLAR YOLU İLYASLAR YOLU İlyaslar Köyü İç Yolu İLYASLAR YOLU İLYASLAR YOLU )

Bakır

Işıklar ( Işıklar Sk. Işıklar Köyü Yolu Işıklar Sk. Işıklar Sk. Işıklar Köyü Yolu Işıklar Sk. )

Gelenbe ( BALIKESİR YOLU BALIKESİR YOLU )

Çaltıcak ( ÇALTICAK KÖYÜ YOLU Çaltıcak Köyü İç Yolu Çaltıcak Köyü Yolu ÇALTICAK )

Saruhanlı elektrik kesintisi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bugün (25 Eylül Çarşamba) GDZ elektirik tarafından

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları kapsamında Kesinti ID : 3194266 olan elektrik kesintisi meydana gelecek. Sabah saat 09:00 ‘da15:00^de bitecek olan kesintilerden hangi mahaller etkilenecek….

Çullugörece ( Çullugörece Köyü İç Yolu Çullugörece Köyü Yolu )

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }