ANA MANŞET

Manisa dikkat! Kesintiler kaç saat sürecek?

Gdz elektrik tarafından gerçekleşecek olan planlı kesintiler nereleri etkileyecek? Kesintiler kaç saat sürecek?

Akhisar elektrik kesintisi

30 Eylül Pazartesi günü GDZ elektrik tarafından şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi meydana gelecek. Kesinti sabah saat 10.00’da başlayıp 16.00’da bitecek. 6 saat sürecek olan bu kesintiden Akhisar’ın hangi mahalleleri ve sokakları etkilenecek?

Yaşanan kesintiden etkilenecek olan yerler şu şekilde :

Medar ( 22/3 mezarlık yolu MEZARLIK YOLU SÜLEYMANLI ASFALTI maramgozlar sitesi SÜLEYMANLI ASFALTI MEDAR toki evleri 18. Sk. 19. Sk. 20. Sk. 21. Sk. 22. Sk. 24. Sk. Akhisar Bergama Yolu Kadıdağı Köyü Yolu Lale Sk. Mersin Sk. SÜLEYMANLI ASFALTI Çınar Sk. İlkokul Cd. İstiklal Cd. 23. Sk. eğitim 23 sokak mezarlık yolu )

Salihli elektrik kesintisi

30 Eylül Pazartesi günü Kesinti ID : 3197521 olan elektrik kesintisi gerçekleşecek. Meydana gelecek olan kesinti şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında gerçekleşecek. Kesinti 10.00’da başlayıp 13.00’de sona erecek.

Kesintiden etkilenecek mahallere şu şekilde

Hasalan

Caferbey ( İzmir Uşak Yolu )

Sart

Saruhanlı elektrik kesintisi

 Saruhanlıda 30 Eylül Pazartesi günü GDZ elektik tarafından şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında kesinti meydana gelecek. Saruhanlıda 09.30’da başlayan kesinti 15.30’da sona erecek.  Yaklaşık 6 buçuk saat sürecek olan kesintinden hangi mahalle etkilenecek? Etkilenecek olan yer:

Çullugörece ( Çullugörece Köyü İç Yolu Çullugörece Köyü İç Yolu )

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }