ANA MANŞET

İl Müdürü Yunus Öztürk Milli Badmintoncu Ravza Bodur'u Tebrik Etti

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Kayseri'de düzenlenen Büyükler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda tek kızlarda Türkiye 3.'sü olan milli sporcu Ravza Bodur ve antrenörleri Zeliha Demir ile Okan Demir'i makamında ağırlayarak tebrik etti.

Bodur, şampiyonada bronz madalya kazandı ve 29 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Çin'de düzenlenecek Gençler Dünya Badminton Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Öztürk, Ravza Bodur'a başarılar dileyerek, Manisa'nın badminton alanında önemli başarılara imza attığını vurguladı.

Öztürk, Manisa'da badminton altyapısına büyük önem verdiklerini, özellikle Selendi ilçesinde antrenörler Zeliha ve Okan Demir'in yoğun çabalarıyla başarılı sporcular yetiştirildiğini belirtti. "Sporcumuz Ravza Bodur'un Dünya Şampiyonası'ndan güzel sonuçlarla döneceğine yürekten inanıyorum. Her zaman yanındayız ve kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Ayrıca, Manisa'nın badminton dalında daha birçok şampiyon yetiştireceğini ve bu sporcuların Türkiye'yi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.

{ "vars": { "account": "UA-43204872-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }